Το ΠΑΜΕ στο Υπουργείο…

Σύντροφοι, το κορίτσι…

Νέα δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησε σήμερα το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου, με αφορμή την ψήφιση των μέτρων για τη τρίτη αξιολόγηση και την τροπολογία για το δικαίωμα στην απεργία, που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή.

Διαδηλωτές μπήκαν στο γραφείο της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου, όπου βρισκόταν και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύη, Θεανώ Φωτίου, και φώναξαν συνθήματα παρουσία ελληνικών και διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Κατηγόρησαν την υπουργό Εργασίας ότι μένει αμετακίνητη στις θέσεις της σε ό,τι αφορά το δικαίωμα στην απεργία, αφού η ίδια επέμεινε ότι η κυβέρνηση δεν θα πάρει πίσω το νέο πλαίσιο για την απεργία.

Νωρίτερα, οι συγκεντρωμένοι έσπασαν τζαμαρίες, ξήλωσαν την ταμπέλα του Υπουργείου και κόλλησαν πανό που γράφει «Υπουργείο ΔΝΤ-Ε.Ε.-Εργοδοσίας». Σήκωσαν επίσης πανό, που μεταξύ άλλων έγραφαν τα εξής. «Περνάμε στην αντεπίθεση – Κάτω τα χέρια από την απεργία», «Υπογραφή εθνικής γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας – 751 κατώτερο μισθό».

Πηγή: Efsyn.gr

Το σχόλιό σας...

Πρόσφατα σχόλια

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Ουάσιγκτον 21, Τρίπολη, Τηλ. 2710238928

Email: dkomninou@ath.forthnet.gr