Ελπίδες για τη ΣΕΚΑΠ

ΣΕΚΑΠ.

Το  Πρωτοδικείο Κομοτηνής ανέστειλε προσωρινά την απόφαση για τον καταλογισμό του προστίμου που είχε επιβληθεί στην πρώην συνεταιριστική καπνοβιομηχανία. Η οριστική απόφαση θα εκδοθεί στις 17 Ιανουαρίου 2018. Οι εργαζόμενοι επιστρέφουν μετά τις εορτές στις δουλειές τους, αφού με την απόφαση του Πρωτοδικείου αποτρέπεται προς το παρόν το κλείσιμο της επιχείρησης. Μόνο ορισμένα κτίρια θα παραμείνουν δεσμευμένα, αλλά οι βασικές δομές της εταιρείας απελευθερώνονται.

Επίσης, αίρονται οι περιορισμοί που είχε επιβάλει το τελωνείο Ξάνθης και αποκαθίσταται η εμπορική ομαλότητα, ώστε να μπορεί η εταιρεία να διαθέτει τα προϊόντα της στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, στον περίγυρο του Πρωτοδικείου Κομοτηνής είχαν συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ, ενώ τους συμπαραστέκονταν ο Δήμος και οι τοπικοί φορείς της Ξάνθης,  τα επιμελητήρια και η τοπική κοινωνία

Υπενθυμίζουμε ότι χθες το διοικητικό συμβούλιο της ΣΕΚΑΠ είχε αποφασίσει παύση πληρωμών «εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας της εταιρείας».

Το σχόλιό σας...

Πρόσφατα σχόλια

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Ουάσιγκτον 21, Τρίπολη, Τηλ. 2710238928

Email: dkomninou@ath.forthnet.gr