ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε χρήστης του διαδικτύου που επιθυμεί να εγγραφεί ως χρήστης / συνεργάτης του ιστολογίου https://www.tripolitis.gr/ (στο εξής Ιστολόγιο, Χρήστης / Συνεργάτης), αποδέχεται αυτομάτως τους όρους χρήσης. Ο Χρήστης / Συνεργάτης μπορεί να απολαμβάνει τα προνόμια του Ιστολογίου αφού συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής και πιστοποιηθεί η εγγραφή του.

Υποχρεώσεις και ευθύνη χρηστών

Το όνομα (Username) και ο κωδικός πρόσβασης (Password) του Χρήστη / Συνεργάτη είναι προσωπικά και απόρρητα. Ο Χρήστης / Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την χρήση τους.

Τί δεν επιτρέπεται

Τα βάναυσα, συκοφαντικά, ρατσιστικά ή ξενοφοβικά δημοσιεύματα, τα οποία προκαλούν το κοινό αίσθημα και την φήμη άλλων ατόμων, υποκινούν διακρίσεις ή προκαλούν μίσος ατόμου ή ομάδας ανθρώπων λόγω χαρακτηριστικών, εθνικότητας, εθνότητας, φυλής ή θρησκείας, υποκινούν εγκληματικές ή τρομοκρατικές ενέργειες όπως από το νόμο αυτές περιγράφονται, δικαιολογούν εγκλήματα πολέμου ή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, υποκινούν αυτοκτονίες.

Το Ιστολόγιο έχει το δικαίωμα της αποπομπής Χρηστών / Συνεργατών, τα οποία δεν συμμορφώνονται με τους αναγραφόμενους εδώ όρους, που αποτελούν και νόμους του διαδικτύου. Στην περίπτωση που κάποιος Χρήστης / Συνεργάτης δεν συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς νόμους περί του διαδικτύου, είναι υπεύθυνος απέναντι στον νόμο και του απαγγέλλονται κατηγορίες. Σε περίπτωση δικαστικής αγωγής ή άλλης δικαστικής εντολής, το Ιστολόγιο υποχρεώνεται από τον νόμο να παραδώσει στην δικαιοσύνη σχετικές πληροφορίες.

Αποδοχή όρων

Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού του Χρήστη / Συνεργάτη, ενεργοποιείται και η συμφωνία των ανωτέρω γενικών όρων μεταξύ του Χρήστης / Συνεργάτης και του Ιστολογίου. Η συμφωνία προστατεύεται από τους ευρωπαϊκούς νόμους. Οι ανωτέρω γενικοί οροί χρήσης πιθανόν να αλλάξουν στο μέλλον. Οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων γίνεται αυτόματα αποδεκτή από τους Χρήστες / Συνεργάτες. Υποχρέωση των Χρηστών / Συνεργατών είναι να ενημερώνονται για τους νέους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Προσωπικά δεδομένα

Το Ιστολόγιο έχει την ηθική και νομική υποχρέωση και ευθύνη να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών / Συνεργατών του.

Το σχόλιό σας...

Πρόσφατα σχόλια

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Ουάσιγκτον 21, Τρίπολη, Τηλ. 2710238928

Email: dkomninou@ath.forthnet.gr